Pizza mit Kohl und Speck

Pizza mit Kohl und Speck

4.3 47 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen

Składniki

Teig
  • Wasser
    220 g
  • Zucker
    1 TL
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Mehl
    500 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
Belag und Fertigstellung
  • Gouda in Stücken
    100 g
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
    1
  • Butter
    20 g
  • passierte Tomaten
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Oregano, getrocknet
    ½ TL
  • Wasser
    30 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Speckwürfel
    120 g
  • Spitzkohl Strunk entfernt, in Streifen (1 x 3 cm)
    600 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 570 kcal / 2386 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 69 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...