Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g Rote Bete, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1490 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
4
Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
lub 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g) - 1 EL frische Thymianblättchen
- 10 g Butter, kalt
- 100 g Rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664 kJ / 397 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Low Carb Kokosmakronen
1h 15min
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35min
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Süß-saure Garnelen
1h
Kürbis-Brokkoli-Gemüse
1 Std. 10 Min
Reis mit Gemüse und Ei
1h
Erdbeer-Sorbet mit Rotweinsirup
9 Std. 20 Min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
35min