Urządzenia i Akcesoria
Polský domácí medový likér krupnik
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
40 gramů pomerančové kůry z chemicky neošetřeného pomeranče, bez bílé části
-
200 gramů minerální vody, neperlivé
-
70 gramů medu
-
4 hřebíčky
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
½ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
-
1 vrchovatá čajová lžička vanilinového cukru1 ½ čajové lžičky vanilkového cukru, domácí výroby
-
140 gramů vodky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
0.1 g
Kalorie
593 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Horké nápoje
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 min
Medové cukroví
1 godz. 10 min
Amaretová očka
2 godz. 40 min
Smetanový krém "Piňa Colada"
1 godz. 20 min
Levandulové sušenky
3 godz. 55 min
Zázvorové rohlíčky
3 godz.
Kuličky s překvapením
2 godz.
Karamelové pralinky s lískovými oříšky
4 godz. 55 min
Badyánový likér
Brak ocen
Masala chai
15 min
Kokosovo – limetkové sušenky
1 godz.
Cukroví s rybízovým puntíkem
1 godz. 40 min