Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 120 gramů cukru krupice
- 1 citrón, pouze jemně okrájená kůra
- 120 gramů mléka
- 100 gramů másla, na kousky
- 1 kostka čerstvého droždí (42 gramů)
- 500 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- 1 vejce
Krupicový puding
- 1000 gramů mléka
- 1 špetka soli
- 130 gramů semolinové pšeničné krupice
- 50 gramů cukru krupice
- 1 čajová lžička vanilkového cukru, domácí výroby
Vrchní vrstva
- 700 gramů angreštu
- 600 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 1 vejce
- 80 gramů cukru krupice
- 1 polévková lžíce škrobu
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 58 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barevné ovocné řezy
1óra 10p
Špenátové gnocchi alla Romana
1h 25min
Velikonoční bezé koláč
2óra
Velikonoční challah věnec se sezamem a vejcem
1óra 45p
Mazancové těsto plněné klobásou
3 Std. 40 Min
Čokoládový koláč v páře
1h 30 min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1óra 10p
Rebarborové řezy s mandlemi a marcipánem
1óra 10p
Tiramisu pohár s křupavými mandlemi
3 godz. 15 min
Dvoubarevný moučník s ovocem
3 Std. 40 Min
Sýrová pomazánka Almogrote
1óra
Ořechovo-kávový moučník
1óra 10p