Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 čajová lžička cukru
- 320 gramů vody
- 500 gramů žitné mouky, chlebové
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 150 gramů cibule, napůl
- 1 jablko (cca 150 gramů), oloupané, na čtvrtky
- 30 gramů olivového oleje
- 3 čajové lžičky hořčičných semínek
- 2 čajové lžičky sušeného estragonu
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 554 kJ / 132 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žitný chléb
3 godz. 50 min
Křupavé müsli se sušeným ovocem
1 Std. 45 Min
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30min
Bezlepkový chléb
1 Std. 40 Min
Směs na pečení bezlepkového chleba
10min
Anglické kedgeree
45 Min
Pikantní lilkové chutney
35 Min
Makový chléb
2 godz. 20 min
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4hod.
Bezlepkový chléb života
1h 10min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 Std. 45 Min
Sladkokyselé kuře s rýží
40 Min