Urządzenia i Akcesoria
Jablečno-cibulový chléb
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
16 plátků
Składniki
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
-
1 čajová lžička cukru
-
320 gramů vody
-
500 gramů žitné mouky chlebové
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
150 gramů cibule napůl
-
1 jablko (cca 150 gramů), oloupané, na čtvrtky
-
30 gramů olivového oleje
-
3 čajové lžičky hořčičných semínek
-
2 čajové lžičky sušeného estragonu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
4 g
Kalorie
554 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rustikální chléb
2 godz.
Chléb expres
45 min
Celozrnný pita chléb
1 godz. 35 min
Irský soda bread
45 min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 godz.
Celozrnný horský chléb
1 godz. 30 min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 min
Celozrnné knedlíky s burisony
50 min
Chléb
1 godz. 40 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Žitný chléb
3 godz. 50 min