Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 čajová lžička cukru
- 320 gramů vody
- 500 gramů žitné mouky, chlebové
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 150 gramů cibule, napůl
- 1 jablko (cca 150 gramů), oloupané, na čtvrtky
- 30 gramů olivového oleje
- 3 čajové lžičky hořčičných semínek
- 2 čajové lžičky sušeného estragonu
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 554 kJ / 132 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1j 30 menit
Bagety s vlašskými ořechy
1 Std. 45 Min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1j
Třešňový krém s růžovým vínem
30 min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1h 50min
Pomazánka z lilku
45 Min
Celozrnné housky
2j
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2j 10 menit
Celozrnný horský chléb
1j 30 menit
Čokoládový chlebíček
1j 20 menit
Rychlý chléb (Express pain complet)
1 godz. 5 min
Špaldovo-pohankový chléb
1j 30 menit