Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kusy žlutých paprik
- 6 kusů rajčat (300 gramů)
Náplň
- 70 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 100 gramů olivového oleje, plus extra na vymazání a pokapání
- 4 polévkové lžíce strouhanky
- 1 kus čerstvé chilli papričky
- 12 kusů loupaných mandlí
- 3 polévkové lžíce rozinek, namočených ve vodě a okapaných
- 500 gramů hovězího masa, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička pepře
- 1 svazek petrželové natě
- 2 svazky bazalky
- 12 kusů oliv, černých, vypeckovaných
- 1 vejce
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3149 kJ / 752 kcal
- Białko
- 34.8 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 49.9 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2h 50min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 min
Placky s koprem a fetou
1h 20min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7 godz. 10 min
Rychlý jehněčí dansak
45 min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50 min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55 Min
Kuře alla cacciatora
50 min
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30 min
Králík po sicilsku
1h 20min