Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 片 姜
- 100 克 猪肉 ,选择瘦肉,切大块,提前汆烫备用
- 30 克 干燥黄豆 ,提前浸泡4小时沥干水分
- 1000 克 水
- 200 克 苦瓜 ,洗净去除籽和瓜囊,切块
- 5 个 小鲍鱼 ,去壳去内脏
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 376.5 kJ / 90 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Błonnik
- 1.9 g