Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 油
- 150 克 蘑菇 ,切片
- 1000 克 水
- 200 克 土豆 ,去皮,切片
- 200 克 西葫芦 ,切片
- 100 克 新鲜香菇 ,切片
- 100 克 蟹味菇 ,切去根部
- 100 克 韩式大酱
- 1 汤匙 辣椒酱 ,依个人口味调整
- 200 克 老豆腐 ,切块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 522 kJ / 124.8 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 2.4 g