Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g ceapă, tăiată jumătăți
- 3 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 100 - 200 g slănină afumată, tăiată bucățele
- 800 g carne de vită, fără os, tăiată cuburi (2-3 cm) (de preferință rasol, pulpă, carne de la gât sau falcă)
-
15
g amidon de porumb (opcjonalnie)
lub 15 g făină (opcjonalnie) - 250 g vin roșu, corpolent
- 150 g apă
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 1 bouquet garni (dafin, cimbru și pătrunjel)
- 200 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate lamele
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1420 kJ / 340 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ouă cu sos cu ierburi aromatice și biscuiți de Paște
Brak ocen
Splash cu lemon grass și litchi
Brak ocen
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Brak ocen
Smalec (rillettes de porc)
Brak ocen
Heringi ucraineni dreși
1h
Kimchi
51 Std.
Paris-Brest
6 Std. 40 Min
Tocană caraibiană și ceșcuțe de orez la aburi
9h 15min
Gazpacho
1h 15 min
Vită cu ciuperci
30min
Tapenade
10 min
Mojito
5 min