Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g ceapă, tăiată jumătăți
- 3 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 100 - 200 g slănină afumată, tăiată bucățele
- 800 g carne de vită, fără os, tăiată cuburi (2-3 cm) (de preferință rasol, pulpă, carne de la gât sau falcă)
-
15
g amidon de porumb (opcjonalnie)
lub 15 g făină (opcjonalnie) - 250 g vin roșu, corpolent
- 150 g apă
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 1 bouquet garni (dafin, cimbru și pătrunjel)
- 200 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate lamele
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1420 kJ / 340 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho
1 godz. 15 min
Martini cald cu caramel și mirodenii
Keine Bewertungen
Sărbătoare de iarnă: supă de sfeclă roșie, chifle cu ciuperci, pește copt pe sare și lichior de ouă
Keine Bewertungen
Plăcințele cu carne și rozmarin
Keine Bewertungen
Ruladă de vită cu castraveți murați și varză roșie
Keine Bewertungen
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Keine Bewertungen
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Keine Bewertungen
Blanquette de vițel
1 godz. 30 min
Caipirinha
Keine Bewertungen
Plăcintă cu miel și praz
2 godz.
Pot-au-feu
Keine Bewertungen
Zabaglione
15 min