Paris-Brest
TM6

Paris-Brest

3.5 (4 oceny)

Składniki

Crema de patiserie

  • 375 g lapte
  • 15 g unt
  • 3 ouă
  • 30 g zahăr
  • 75 g amidon de porumb

Pasta de praline

  • 220 g alune de pădure, prăjite, decojite
  • 250 g zahăr
  • 20 g sirop de glucoză
  • 1070 g apă
  • 50 g oțet alb

Aluatul de choux și crema cu alune

  • 150 g apă
  • 80 g unt, tăiat bucăți
  • 1 priză sare
  • 2 lingurițe zahăr
  • 120 g făină
  • 4 ouă, dintre care unul bătut ușor
  • 230 g frișcă lichidă, 35% grăsime

Glazura și asamblarea

  • 10 g zahăr brun moale
  • 85 g zahăr pudră, plus pentru pudrat
  • 1 linguriță extract natural de vanilie
  • 25 - 30 g apă fierbinte (vezi recomandări)

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
2287.7 kJ / 544.7 kcal
Białko
10.2 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
34.4 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Błonnik
2.3 g
Sód
98.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy