Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de patiserie
- 375 g lapte
- 15 g unt
- 3 ouă
- 30 g zahăr
- 75 g amidon de porumb
Pasta de praline
- 220 g alune de pădure, prăjite, decojite
- 250 g zahăr
- 20 g sirop de glucoză
- 1070 g apă
- 50 g oțet alb
Aluatul de choux și crema cu alune
- 150 g apă
- 80 g unt, tăiat bucăți
- 1 priză sare
- 2 lingurițe zahăr
- 120 g făină
- 4 ouă, dintre care unul bătut ușor
- 230 g frișcă lichidă, 35% grăsime
Glazura și asamblarea
- 10 g zahăr brun moale
- 85 g zahăr pudră, plus pentru pudrat
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 25 - 30 g apă fierbinte (vezi recomandări)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2287.7 kJ / 544.7 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 34.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 98.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chifle umplute cu legume și brânză
3u. 55min
Salsa verde
10 Min
Paste cu carne de porc și fasole
Brak ocen
Jeleu de chilli
Brak ocen
Pinot Freezio - Slushies cu ananas și vin alb
Brak ocen
Unt cu fagure de miere
Brak ocen
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Smalec (rillettes de porc)
Brak ocen
Semisferă cu vanilie și caramel
6 godz. 25 min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Chifteluțe cu orez perlat
Brak ocen
Profiterol
2 Std.