Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g ceapă, tăiată bucăți
- 1 cățel de usturoi
- 10 g ulei vegetal, plus pentru prăjit
- 100 g bacon afumat, tăiat cuburi (2-3 cm)
- 450 g mușchi de vită, tăiat cuburi (3 cm)
- 1 lingură făină
- 150 g morcovi, tăiați felii (1 cm)
- 300 g vin roșu, corpolent
- 1 legătură de verdețuri
- 1 - 2 prize sare, după gust
- 1 - 2 prize piper măcinat, după gust
- 150 g ciuperci champignon albe, proaspete, tăiate sferturi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3082 kJ / 735 kcal
- Białko
- 79 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 29 g
Alternatywne przepisy
Orez cu carne de vită și broccoli
50min
Fleică de porc brezată, în chifle moi (Gua Bao)
1h 20min
Castraveți murați, dulci
48h 20 min
Sunrise Margarita (fără alcool)
Brak ocen
Bourbon cu smochine și sirop de arțar
Brak ocen
Galete cu ardei, ceapă și cârnați
2h 30 min
Nuci condimentate
Brak ocen
Sorbet Gin și tonic cu castravete
Brak ocen
Cârnați cu linte în sos picant
1 godz.
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Flammkuchen clasic
1 godz.
Stir-fry cu ciuperci
55min