Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ficat de rață, crud (500-600 g)
- 4 linguri coniac
- 2 linguriță sare
- 2 priză piper 5 arome, sau după gust
- 800 g apă
- 300 - 400 g cuburi de gheață și multă apă rece
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3576 kJ / 869 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 88 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1óra 10p
Bolul cu mango și somon
Brak ocen
Carne de porc înăbușită, în chifle coapte la Varoma
3óra
Jeleu de merișoare
Brak ocen
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 min
Supă de pui Pho, gătită lent
5hod. 20min
Pui cu umplutură de merișoare și Camembert
45 min
Obraji de porc sous-vide
8h 30min
Gheață mărunțită
5 min
Ouă fierte
20 min
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55min
Iaurt simplu, la Varoma
12 godz.