
Urządzenia i Akcesoria
Dedos de amêndoa
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
46 unidades
Składniki
Bolachas
-
açúcar130 g
-
manteiga250 g
-
ovo médio (50 g)1
-
essência de amêndoa1 c. chá de
-
essência de baunilha1 c. chá de
-
sal1 pitada de
-
farinha de trigo400 g
Decoração
-
açúcar100 g
-
clara de ovo10 g
-
sumo de limão3 gotas de
-
Corante alimentar em gel vermelho q.b.
-
Amêndoa laminada q.b.
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
92.1 kcal /
385.4 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
11.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
5.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Halloween
13 Przepisów
Portugalia
Portugalia