Sopa de cenoura e canónigos

Sopa de cenoura e canónigos

4.6 109 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses

Składniki

  • cebola cortada em pedaços
    300 g
  • azeite
    30 g
  • cenoura cortada em pedaços
    500 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • orégãos
    1 c. chá de
  • caldo de galinha caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de galinha
  • água
    500 g
  • leite
    200 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • canónigos
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 123.9 kcal / 518.4 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 275.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...