Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 350 g Porree, in Stücken (2 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 30 g Pflanzenöl
- 350 g Hackfleisch, gemischt
-
4
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
lub 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 3 TL Majoran, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter
- 250 g Milch, 3,5% Fett
- 600 g Wasser, kochend heiß
- 100 g Crème fraîche
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2421 kJ / 578 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1h
Hackbällchen-Reis-Topf
40 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min
Tomatensuppe mit Hähnchen
45 min
Puten-Auflauf mit Spätzle
1 godz. 10 min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40 min
Feta-Cremesuppe
35 min
Nudel-Hack-Auflauf
2h
Hack-Käse-Rolle
1h
Lasagne satt (Garfield)
1 godz. 30 min