Torta di pere e vino Porto al vapore

Torta di pere e vino Porto al vapore

2.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni

Składniki

  • burro salato q.b. per imburrare
  • farina di grano duro q.b. per infarinare
  • 60 g di mandorle pelate
  • 300 g di pere mature, pelate e a cubetti + q.b. a fette
  • 4 uova
  • 80 g di miele
  • 60 g di zucchero di canna greggio
  • 5 g di vino Porto
  • 80 g di amido di mais (maizena)
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
  • 1000 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 28 g
Kalorie 205 kJ / 6 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...