Urządzenia i Akcesoria
Torta di pere e vino Porto al vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni
Składniki
-
burro salato q.b. per imburrare
-
farina di grano duro q.b. per infarinare
-
60 g di mandorle pelate
-
300 g di pere mature, pelate e a cubetti + q.b. a fette
-
4 uova
-
80 g di miele
-
60 g di zucchero di canna greggio
-
5 g di vino Porto
-
80 g di amido di mais (maizena)
-
1 cucchiaino di lievito in polvere
-
1000 g di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
28 g
Kalorie
205 kJ /
6 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci veloci a vapore
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Torta di Linz
Ninguna valoración
Ratatouille
40min
Lasagne verdi
1h 15min
Oxymel al limone e zenzero
50min
Zuppa di zucca
35min
Gelato alla vaniglia
12h
Insalata di patate
1h 5min
Dolcetti con le prugne
Ninguna valoración
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2h 35min
Salsa olandese
30min
Biscotti alle noci
1h 15min
Torta di mele
1h