
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia com azeitona e alecrim
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 72 godz.
8 doses
Składniki
Massa velha
-
massa-mãe50 g
-
farinha tipo 6570 g
-
água30 g
-
sal5 g
Focaccia
-
água200 g
-
farinha tipo 65320 g
-
azeite mais q.b. p/ regar75 g
-
sal5 g
-
azeitonas pretas s/ caroço50 g
-
alecrim seco2 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
264 kcal /
1104 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Outubro 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia