Urządzenia i Akcesoria
Focaccia com azeitona e alecrim
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 72 godz.
8 doses
Składniki
Massa velha
-
massa-mãe50 g
-
farinha tipo 6570 g
-
água30 g
-
sal5 g
Focaccia
-
água200 g
-
farinha tipo 65320 g
-
azeite mais q.b. p/ regar75 g
-
sal5 g
-
azeitonas pretas s/ caroço50 g
-
alecrim seco2 c. chá de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
4 g
Kalorie
1104 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Outubro 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72 godz.
Focaccia de sardinha
1 godz. 20 min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 godz. 20 min
Panacota de matcha
2 godz.
Massa-mãe
360 godz.
Mostarda de vinho tinto
12 godz.
Focaccia recheada
1 godz. 25 min
Ciabatta com azeitonas
1 godz. 30 min
Focaccia recheada
3 godz.
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 godz. 20 min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1 godz. 50 min
Focaccias
2 godz.