Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 250 g basmati rijst
-
4
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
lub 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g boter
- 400 g room, 35% vet
-
2
volle tl groentebouillonpasta
lub 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ el tomatenpuree
-
2
takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
lub 1 tl gedroogde dille - 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (opcjonalnie)
- 1 tl maïszetmeel
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3569 kJ / 853 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Bloemkool met kaas
55 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Oranje gekleurde eieren
Değerlendirme yok
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Mediterrane visschotel
1h 30min