Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 250 g basmati rijst
-
4
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
lub 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g boter
- 400 g room, 35% vet
-
2
volle tl groentebouillonpasta
lub 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ el tomatenpuree
-
2
takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
lub 1 tl gedroogde dille - 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (opcjonalnie)
- 1 tl maïszetmeel
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3569 kJ / 853 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Oranje gekleurde eieren
No ratings
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4j