Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 fatias
Składniki
-
leite20 g
-
ovos4
-
açúcar60 - 100
-
sal1 c. chá de
-
20 g fermento biológico secofermento biológico fresco20 g
-
farinha de trigo350 g
-
manteiga cortada em pedaços170 g
-
manteiga para untarq.b.
-
farinha de trigo para polvilhar
-
gema de ovo ligeiramente batida1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fatia
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cake pops de chocolate
Brak ocen
Quentão simples
Brak ocen
Manteiga
10 min
Maionese com ovos aquecidos
10 min
Acarajé
12 godz. 40 min
Pão de batata recheado
1 godz. 25 min
Pão de forma
1 godz. 35 min
Esfiha de carne fechada
2 godz. 20 min
Pão sírio
1 godz. 5 min
Bolinha de mandioca recheada
45 min
Focaccia com cebola
2 godz.
Baguete
3 godz. 45 min