Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 fatias
Składniki
-
leite20 g
-
ovos4
-
açúcar60 - 100
-
sal1 c. chá de
-
20 g fermento biológico secofermento biológico fresco20 g
-
farinha de trigo350 g
-
manteiga cortada em pedaços170 g
-
manteiga para untarq.b.
-
farinha de trigo para polvilhar
-
gema de ovo ligeiramente batida1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fatia
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creme de caramelo
Brak ocen
Manteiga de sálvia e limão siciliano
Brak ocen
Pão delícia
1 godz. 50 min
Polenta
40 min
Brioche de parmesão
1 godz. 45 min
Pão de batata recheado
1 godz. 25 min
Pão de forma
1 godz. 35 min
Ilhas flutuantes
40 min
Pão de forma
3 godz.
Tiramisù
5 godz. 20 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Quiche Lorraine
50 min