Urządzenia i Akcesoria
Hruškový mug cake se skořicí
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 šálky
Składniki
-
120 gramů hladká mouka
-
60 gramů kakaového prášku
-
1 špetka mleté skořice
-
140 gramů krystalového cukru
-
2 vejce
-
60 gramů mléka
-
20 gramů slunečnicového oleje
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
150 gramů hrušek oloupaných, na kostičky (cca 1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 šálek
Białko
10.7 g
Kalorie
1665 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mug cake
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kaštanové pyré
15 min
Mug cake s jablky a rozinkami
25 min
Jogurtový mug cake
20 min
Muffiny mrkváče pro každé školáče
55 min
Mléčná rýže s ostružinovo - čokoládovou polevou
1 godz.
Ovesné muffiny s meruňkami
40 min
Pletenec se skořicí a datlemi
50 min
Mandlové muffiny
40 min
Ovesné sušenky s čokoládou a banánem
35 min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45 min
Čokoládovo-banánové sušenky s cizrnou
30 min
Chia kaše s banánem
15 min