
Urządzenia i Akcesoria
糖漬水梨凍
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
2 人份
Składniki
-
不甜白酒20 克
-
水230 克
-
糖40 克
-
肉桂棒1 根
-
檸檬汁1 大匙
-
水梨 ,去皮,去籽,切片(約2公分)300 克
-
吉利T粉 (需依品牌調整用量)2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
149.5 kcal /
610 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
38.5 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

開胃醃漬小菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan