Wersje kompatybilne
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 gramů vody
- 800 gramů uzeného hovězího jazyka
- ½ čajové lžičky soli
- 10 kusů černého pepře, celého
- 2 cibule
- 3 bobkové listy
- 2 polévkové lžíce vepřového sádla
- 100 gramů mrkve
- 50 gramů mandlí
- 4 šalotky, na čtvrtky
- 50 gramů rozinek
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře
- 100 gramů portského vína
- 50 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3804.8 kJ / 906 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 68.5 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Pivní rizoto s houbami
45 min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5 min
Salát z nastrouhané mrkve
Brak ocen
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1h 15 min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5 min
Žampiónový krém s estragonem
Brak ocen
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Paprikový guláš na červeném víně
1h 25 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Hovězí na pivu
1h 45 min