Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- máslo, na vymazání
- 500 gramů směsi zeleniny, uvařené, vychladlé, na kousky (viz Tip)
- 110 gramů parmazánu, na kousky
- 250 gramů mléka
- 20 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého muškátového květu
- 3 žloutky (viz Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1h
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1h
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
15min
Pomalu vařené fazole haricot
14 Std. 40 Min
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4h 45min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1h 35 min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 min
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20 min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1h 25min
Péřové bramborové knedlíky
1h 10min