Urządzenia i Akcesoria
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
máslo na vymazání
-
500 gramů směsi zeleniny uvařené, vychladlé, na kousky (viz Tip)
-
110 gramů parmazánu na kousky
-
250 gramů mléka
-
20 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého muškátového květu
-
3 žloutky (viz Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
16 g
Kalorie
1171 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZERO WASTE
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mexické fazole s krustou z polenty
1 godz.
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2 godz. 30 min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 godz. 10 min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1 godz. 5 min
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3 godz. 15 min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50 min
Šašlik s rajčatovou salsou
35 min
Rýžový salát s ananasem a ořechy
45 min
Křupavoučký květák
1 godz.
Krůtí závitky po indicku
1 godz. 10 min
Brambory na středozemní způsob
2 godz. 30 min
Kapustové karbanátky
50 min