Urządzenia i Akcesoria
Ricotta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch1000 g
-
Sahne150 g
-
Salz1 geh. TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1175 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brioche
1 godz. 50 min
Sahneeis
10 godz. 20 min
Rieslingspasteten
2 godz. 30 min
Hackfleisch
35 min
Blätterteig, schnell
2 godz.
Panettone mit Schokostückchen
4 godz. 30 min
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1 godz.
Auberginenpüree
1 godz. 30 min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Pandoro
4 godz. 20 min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.