Urządzenia i Akcesoria
Ricotta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch1000 g
-
Sahne150 g
-
Salz1 geh. TL
-
Zitronensaft, frisch gepresst50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1175 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Panettone mit Schokostückchen
4 godz. 30 min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Orangen-Sahne-Eis mit Safran
13 godz.
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Argentinische Alfajores (Mürbteigkekse)
1 godz.
Crostata mit Vanillecreme
2 godz.
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 min
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5 godz. 15 min
Mediterrane Profiteroles
1 godz. 25 min
Weißer Nougat
49 godz.
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 min