Urządzenia i Akcesoria
Dill-Croutons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter10 g
-
Baguette altbacken, in Würfeln (1 cm)50 g
-
Dill abgezupft4 Stängel
-
geriebene Zitronenschale Bio1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
276 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mojito
5 min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 godz.
Karamellcreme (Flan)
5 godz. 30 min
Schokoladeneis
12 godz.
Holunder-Bowle
8 godz. 50 min
Schwarzwälder-Kirsch-Cake-Pops
24 godz.
Wildreis, gekocht
25 min
Kimchi
144 godz.
Pappardelle in Pfefferbutter
20 min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 godz. 15 min
Stracciatella-Eis
11 godz.
Parmesan-Pasta
30 min