白乳酪覆盆莓果凍蛋糕
TM5 TM6

白乳酪覆盆莓果凍蛋糕

5.0 (2 oceny)

Składniki

覆盆子果凍

  • 300 克 覆盆子果泥
  • 30 克 糖
  • 10 克 檸檬汁
  • 3 茶匙 吉利丁粉

白乳酪覆盆子果凍蛋糕

  • 100 克 米蘭餅乾 (Milano®)
  • 50 克 奶油
  • 3 茶匙 吉利丁粉
  • 100 克 水
  • 150 克 酸奶油
  • 110 克 糖
  • 200 克 瑪斯卡澎乳酪
  • 300 克 法式白乳酪
  • 覆盆子 (裝飾用)
  • 冰糖粉 ,少許

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
13682.8 kJ / 3272.8 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
306.6 g
Tłuszcz
206.9 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy