
Urządzenia i Akcesoria
白乳酪覆盆莓果凍蛋糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
1 個
Składniki
覆盆子果凍
-
覆盆子果泥300 克
-
糖30 克
-
檸檬汁10 克
-
吉利丁粉3 茶匙
白乳酪覆盆子果凍蛋糕
-
米蘭餅乾 (Milano®)100 克
-
奶油50 克
-
吉利丁粉3 茶匙
-
水100 克
-
酸奶油150 克
-
糖110 克
-
瑪斯卡澎乳酪200 克
-
法式白乳酪300 克
-
覆盆子 (裝飾用)
-
冰糖粉 ,少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
3272.8 kcal /
13682.8 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
206.9 g
Węglowodany
306.6 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

冰盒蛋糕
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan