白乳酪覆盆莓果凍蛋糕

白乳酪覆盆莓果凍蛋糕

5.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
1 個

Składniki

覆盆子果凍
  • 覆盆子果泥
    300 克
  • 30 克
  • 檸檬汁
    10 克
  • 吉利丁粉
    3 茶匙
白乳酪覆盆子果凍蛋糕
  • 米蘭餅乾 (Milano®)
    100 克
  • 奶油
    50 克
  • 吉利丁粉
    3 茶匙
  • 100 克
  • 酸奶油
    150 克
  • 110 克
  • 瑪斯卡澎乳酪
    200 克
  • 法式白乳酪
    300 克
  • 覆盆子 (裝飾用)
  • 冰糖粉 ,少許

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 3272.8 kcal / 13682.8 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 206.9 g
Węglowodany 306.6 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...