炒綜合蔬菜(高湯用)
TM6

炒綜合蔬菜(高湯用)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 20 克 油
  • 170 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 130 - 150 克 紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)
  • 70 - 90 克 西洋芹 ,切塊(約1公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1213 kJ / 290 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
9.6 g
Sód
171 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy