
Urządzenia i Akcesoria
炒綜合蔬菜(高湯用)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食譜
Składniki
-
油20 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)170 克
-
紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)130 - 150 克
-
西洋芹 ,切塊(約1公分)70 - 90 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
290 kcal /
1213 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
171 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

基礎高溫料理
19 Przepisów
Tajwan
Tajwan