Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 油
- 10 - 12 朵 花菇 (大型的),泡发后沥干(沥干后重350克)
- 100 克 干燥栗子肉
- 1 茶匙 老抽
- 1 汤匙 生抽
- 1 汤匙 蚝油
- 30 克 冰糖
- 250 克 水
- 50 克 青椒 ,切块
- 50 克 红甜椒 ,切块
- 50 克 黄甜椒 ,切块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 873 kJ / 208.5 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Błonnik
- 1.3 g