Mantarlı Risotto
TM5 TM6

Mantarlı Risotto

4.3 (37 ocen)

Składniki

  • 130 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 10 g maydanoz, sadece yaprakları
  • 2 diş sarımsak
  • 80 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 40 g riviera zeytinyağı
  • 400 g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş ( 3 cm) (bk. öneriler)
    lub herhangi bir taze mantar
  • 90 g sek beyaz şarap
  • 500 g Arborio pirinci
  • 1100 g su
  • 4 tk tuz, damak tadına göre
  • ¼ tk toz karabiber
  • 4 - 5 yk tereyağı, (yakl. 75 g) küp küp kesilmiş
  • ½ tk elma sirkesi
  • mikro filiz, süslemek için
    lub taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
1796.1 kJ / 429.7 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
49.7 g
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy