Mantarlı Risotto

4.2 57 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porsiyon

Składniki

  • Parmesan peyniri küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
    130 g
  • maydanoz sadece yaprakları
    10 g
  • sarımsak
    2 diş
  • soğan ikiye bölünmüş
    80 g
  • riviera zeytinyağı
    40 g
  • shiitake mantarı sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş ( 3 cm) (bk. öneriler)
    400 g
    herhangi bir taze mantar
  • sek beyaz şarap
    90 g
  • Arborio pirinci
    500 g
  • su
    1100 g
  • tuz damak tadına göre
    4 tk
  • toz karabiber
    ¼ tk
  • tereyağı (yakl. 75 g) küp küp kesilmiş
    4 - 5 yk
  • elma sirkesi
    ½ tk
  • mikro filiz süslemek için
    taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 11 g
Kalorie 1796.1 kJ / 429.7 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 49.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...