Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g riviera zeytinyağı
-
400
g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş ( 3 cm) (bk. öneriler)
lub herhangi bir taze mantar - 90 g sek beyaz şarap
- 500 g Arborio pirinci
- 1100 g su
- 4 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk toz karabiber
- 4 - 5 yk tereyağı, (yakl. 75 g) küp küp kesilmiş
- ½ tk elma sirkesi
-
mikro filiz, süslemek için
lub taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1796.1 kJ / 429.7 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 49.7 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Sebze Bulyon
1u.
Pastırmalı Humus
15min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Zeytinyağlı Enginar
1u.
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Domatesli Risotto
30min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Hünkar Beğendi
1 Std. 5 Min
Karides Sote
10min