Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 3 cm zencefil, taze kök, soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
- 30 g Hindistan cevizi yağı
- 750 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (yakl. 2 cm)
- 400 g konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
- 370 g su
- 1 tutam pul biber
- 2 - 2 ¾ tk tuz, sunum için ekstra tuz
- 1 tutam karabiber, sunum için ekstra karabiber
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 887.8 kJ / 212.2 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 25.6 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 972.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2h 5 min
Havuç Çorbası
35 min
Guacamole
15 min
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 min
İtalyan Salata Sosu
5 min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min
Vegan Çedar Peyniri
3 godz. 10 min
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 min
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50 min