Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 Stück
Składniki
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken350 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Eigelb2
-
Sahne20 g
-
Kartoffelstärke10 g
-
Mehl50 g
-
Backpulver½ TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen½ Bund
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Cheddar (ca. 2 cm)6 Würfel
-
Wasser700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
652 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sechs Richtige
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 Min
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2 Std.
Lasagne-Torte
1 Std. 45 Min
Weißes Schokomalheur
40 Min
Mac & Cheese-Ring
1 Std. 20 Min
Gefüllte Kartoffelrösti
1 Std.
Camembert-Soufflé
45 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1 Std. 35 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40 Min
Cheddargebäck
40 Min
Knödelteig-Schnitten
35 Min