Urządzenia i Akcesoria
Jahodovo-bazalková zmrzlina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porce
Składniki
-
60 gramů cukru
-
½ svazku čerstvé bazalky pouze lístky (cca 10 gramů)
-
300 gramů jahod, mražených
-
100 gramů jogurtu, 10 % tuku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
2 g
Kalorie
435 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Golden Hour (Zlatá hodinka)
15 min
Tiramisu s rybízem, jahodami a marshmallow
5 godz. 30 min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 min
Pražská omeleta
35 min
Milkshake s chutí jablečného koláče
30 min
Šumivé jahody
5 min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Rebarborový crumble
55 min
Jahodová zmrzlina s bílou čokoládou
5 min
Jahodová zmrzlina s balzamikovou redukcí
5 min
Svěží jahodová zmrzlina
5 min