Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů krevet, vyloupaných
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 ½
čajové lžičky bramborového škrobu
lub 1 ½ čajové lžičky kukuřičného škrobu - 1 ½ čajové lžičky cukru
- 500 gramů vody
- 100 gramů jarní cibulky, na kousky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kukuřičná krémová polévka
25 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Lékořicový likér
1h 30min
Rybí guláš s krevetami
45min
Treska na thajský způsob
2u. 40min
Thajská polévka s krevetami
30min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20 min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25 min
Polévka Tom Yum
15min
Bavorský bramborový salát
15min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Rybí polévka se zeleninou
30min