Tarte banoffee com espuma de banana
TM5 TM31 TM6

Tarte banoffee com espuma de banana

4.1 (108 ocen)

Składniki

Base

  • 400 g bolacha digestiva
  • 130 g manteiga

Recheio

  • 500 g banana cortada em pedaços previamente congelada
  • 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
  • 2 claras de ovo
  • 397 g leite condensado cozido
  • Canela em pó q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1972 kJ / 471 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy