Tarte banoffee com espuma de banana

Tarte banoffee com espuma de banana

4.0 120 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
10 doses

Składniki

Base
  • bolacha digestiva
    400 g
  • manteiga
    130 g
Recheio
  • banana cortada em pedaços previamente congelada
    500 g
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    35 g
  • claras de ovo
    2
  • leite condensado cozido
    397 g
  • Canela em pó q.b. p/ polvilhar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 8 g
Kalorie 1972 kJ / 471 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...