Crema de andaricas

Crema de andaricas

4.0 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de nécoras
  • 1000 g de caldo de pescado
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 70 - 80 g de zanahoria
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 2 cucharadas de arroz
  • 30 g de brandy
  • 100 g de salsa de tomate
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 148 kcal / 620 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...