Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de nécoras
- 1000 g de caldo de pescado
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 - 80 g de zanahoria
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de arroz
- 30 g de brandy
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 620 kJ / 148 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Croquetas de mejillones
9 Std. 10 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Bonito a la riojana
50min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10 Std. 15 Min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Sopa de pescado
55 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Sopa de mejillones al azafrán
40 Min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Casadielles
3h