Urządzenia i Akcesoria
Bolo podre de Castro Daire
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
800 g
Składniki
-
azeite80 g
-
manteiga25 g
-
açúcar90 g
-
sal1 c. chá de
-
ovos4
-
2 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
-
canela em pó1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
328 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
1770.7 kJ /
423.2 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolos de arroz
35 Min
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4 Std. 30 Min
Cavacas de Resende
1 Std.
Regueifa da Páscoa
3 Std. 15 Min
Fogaça
3 Std.
Pastéis de Chaves
1 Std. 10 Min
Muffins com chourição e azeitona
40 Min
Pão doce
2 Std. 30 Min
Bola de azeite
2 Std. 35 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Pão-de-ló de água
50 Min