Urządzenia i Akcesoria
Bolo podre de Castro Daire
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
800 g
Składniki
-
azeite80 g
-
manteiga25 g
-
açúcar90 g
-
sal1 c. chá de
-
ovos4
-
2 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
-
canela em pó1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
328 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
1770.7 kJ /
423.2 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Folar transmontano
3 godz. 50 min
Fogaça
3 godz.
Cavacas de Resende
1 godz.
Bola de bacalhau de Lamego
1 godz. 20 min
Pão saloio
1 godz. 25 min
Trança
2 godz. 20 min
Folar doce
2 godz.
Regueifa da Páscoa
3 godz. 15 min
Folar de Trás-os-Montes
2 godz. 30 min
Bolos de arroz
35 min
Bola de azeite
2 godz. 35 min
Broa de milho
2 godz. 20 min