
Urządzenia i Akcesoria
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
jabłka obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki70 g
-
gruszki obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki70 g
-
banana pokrojonego na kawałki50 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
117 kcal /
493 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
30.3 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min
Mus jabłkowy z marchewką
15 min
Purée z pietruszki i jabłek (dla dzieci)
25 min
Mus z gruszki i banana
20 min
Purée z gruszki i banana
10 min