Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
TM5 TM6

Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem

Składniki

  • 70 g jabłka, obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
  • 70 g gruszki, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 50 g banana, pokrojonego na kawałki

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
493 kJ / 117 kcal
Białko
1.2 g
Węglowodany
30.3 g
Tłuszcz
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie