Urządzenia i Akcesoria
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
70 g jabłka obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
70 g gruszki obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
50 g banana pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1.2 g
Kalorie
493 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Mus jabłkowy z marchewką
15 min
Purée z gruszki i banana
10 min