Urządzenia i Akcesoria
Stachelbeer-Schichtdessert
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Apfelsaft150 g
-
Zucker30 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Vanillepuddingpulver15 g
-
Stachelbeeren grün, geputzt500 g
-
Baisergebäck in Tropfen30 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
1314 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4 Std. 15 Min
Rote Grütze Deluxe
30 Min
Rote Grütze
30 Min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 Min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25 Min
Stachelbeer-Baiser
1 Std. 10 Min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 Std. 40 Min
Mango-Quarkspeise
10 Min
Himmelstorte
1 Std. 40 Min
Waldmeister-Himbeer-Torte
5 Std. 35 Min