Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Rosmarin-Konfitüre
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
1000 g Himbeeren, TK, aufgetautHimbeeren, frisch1000 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensäure1 Pck.
-
Rosmarin2 Zweige
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
2571 kJ /
614 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
137 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® it yourself
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20 min
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 godz. 20 min
Rhabarber-Konfitüre
30 min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30 min
Blutorangen-Mango-Marmelade
25 min
Mango-Himbeer-Konfitüre
20 min