Urządzenia i Akcesoria
Engelsspeise
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
16 Portion
Składniki
-
Haselnuss, geschält, mit Haut50 g
-
Schokolade in Stücken50 g
-
Vollrahm, gekühlt800 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 EL
-
Rahmhalter4 Päckchen
-
Wild-Preiselbeeren (Glas)400 g
-
Apfelmus700 - 750 g
-
Zucker50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
1246 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Süsses aus dem Glas
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vanillekipferl
1 godz. 30 min
Heidelbeer-Schaum
10 min
Glühwein
20 min
Limoncello
192 godz. 30 min
Sektcocktail Bellini
5 min
Erdbeer-Mojito
10 min
Amarettini
1 godz. 30 min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 godz.
Schoko-Mocca-Torte
4 godz. 30 min
Klassische Lasagne
1 godz. 10 min
Urner Pastete
1 godz. 50 min
Zitronenroulade
3 godz.