Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- 400 g Randensaft
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gemüsesuppe
25 Min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Gedünstetes-Gemüse
10 min
Eier grün färben
55min
Eier gelb färben
55min
Ostereier gelb gefärbt
55min
Gulasch
3h
Gemüsecremesuppe
45 Min
Lauch dünsten (200 g)
20 min
Eier orange färben
55min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 Std. 20 Min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 Min