Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Brot, altbacken (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Kommissbrot
15ωρ. 30 λεπτ.
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10 min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
Wachauer Laberl
15h 20min
Sauerteigpulver
24h 10min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min