Urządzenia i Akcesoria
Tessinerli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 Portionen
Składniki
-
Weizenmehl500 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser lauwarm300 g
-
Rapsöl25 g
-
Wasser1 EL
-
Ei verquirlt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
861 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berner Zopf
1hod. 45min.
Knöpfli
50min.
Ruchbrot im Brattopf
2hod. 25min.
Knöpfli
50min.
1.- August-Weggen
1hod. 10min.
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1hod. 55min.
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min.
Weggli
2hod. 5min.
Dreikönigskuchen
2hod. 15min.
Schoggistängeli-Cake
1hod. 10min.
Grittibänze
2hod. 10min.
Nuss-Stängeli
1hod. 50min.