Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- ¼ TL Zucker
- 100 g Wasser
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 100 g Olivenöl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 4 rote Paprika, geviertelt
- 2 gelbe Paprika, geviertelt
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 4 EL Kapern
- 2 Prisen Meersalz
- 3 Prisen Pfeffer
- 12 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 953 kJ / 227 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2h
Pizza mit Ratatouille
3h
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2h
Blitz-Cassata
20 min
Antipasti-Päckchen
2h 20min
Pizza mit Salsiccia
2u. 40min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Ligurischer Nudelsalat
35 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10min