Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de zanahoria en rodajas (opcjonalnie)
-
1000
g de tomate triturado en conserva
lub 1000 g de tomate maduro en trozos - 15 g de azúcar
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
-
1
cucharada de orégano seco
lub 1 - 2 ramitas de albahaca fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 1569 kJ / 375.4 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 30.6 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Błonnik
- 7.3 g
Alternatywne przepisy
Cebolla dorada (80 g)
20min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Cebolla y pimientos dorados
25min
Remolacha cocida (Pelar)
40min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Puré rústico de patata y batata con romero
45min
Sopa cremosa versátil
45min
Pepinos encurtidos
48 Std. 20 Min
Cebolla caramelizada (200 g)
25min
Cebolla caramelizada (500 g)
40min
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Mermelada de albaricoque con jengibre
1h