Kıymalı Kabak Graten

Kıymalı Kabak Graten

4.2 72 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porsiyon

Składniki

  • kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
    4 adet
  • sıcak su
    ¾ su bardağı
  • taze kaşar parçalara bölünmüş (2 cm)
    100 g
  • sarımsak
    2 diş
  • soğan ikiye bölünmüş
    80 g
  • yeşil dolmalık biber parçalara bölünmüş (3 cm)
    55 g
  • domates salçası
    25 g
  • riviera zeytinyağı
    40 g
  • dana kıyma
    400 g
  • tuz
    1 ½ tk
  • toz karabiber ekstra 1 tutam karabiber
    ¼ tk
  • pul biber damak tadına göre
    ¼ tk
  • dereotu yaprağı ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
    5 g
  • maydanoz sadece yaprakları, ince doğranmış
    5 g
  • un
    60 g
  • tereyağı oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
    50 g
  • süt
    400 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 32.4 g
Kalorie 2556.4 kJ / 613.5 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...