Urządzenia i Akcesoria
Tavuk Suyu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1250 g
Składniki
-
soğan ikiye bölünmüş115 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3 cm)85 g
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (3 cm)85 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş (opcjonalnie)1
-
tavuk karkas orta boy, parçalara bölünmüş (yakl. 5-6)1
-
su su tavuk kemiklerinin üzerinde olmalı ve maksimum seviyesini aşmamalı1275 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1250 g
Sód
505.3 mg
Białko
73.2 g
Kalorie
7074 kJ /
1690.7 kcal
Tłuszcz
144 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
41.5 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tavuklu Lezzetler
8 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Brak ocen
Höşmerim
3 godz. 20 min
Sebzeli Köfte (Bebek Yemeği)
50 min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 godz. 25 min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 min
Tavuk Eti Suyu
Brak ocen
Varoma'da Yoğurt
12 godz.
Yoğurt
19 godz. 45 min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 godz. 20 min