Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů pšenice špaldy
- 50 gramů ovesných vloček
- 1 čajová lžička česnekových vloček
- 45 - 50 gramů rajčat sušených na slunci
- 250 gramů chlebové pšeničné mouky
- 1 balíček instantního droždí (7 gramů)
- 1 vrchovatá čajová lžička sušené bazalky
- 1 vrchovatá čajová lžička sušeného oregana
- 1 čajová lžička soli
- 50 gramů dýňových semínek
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 9669 kJ / 2309 kcal
- Białko
- 80.6 g
- Węglowodany
- 387.8 g
- Tłuszcz
- 50.2 g
- Błonnik
- 37.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborový chléb (bez lepku)
2h 30min
Plněné cukety po námořnicku
1h 25min
Celozrnný chléb z páry
2h
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29u. 45min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Celozrnné housky
2h
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2 godz. 10 min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 godz. 45 min
Bezlepkový chléb života
1 godz. 10 min
Žitný chléb
3 Std. 50 Min
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Bageta
3h 45min