Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g Walnüsse, halbiert
- 150 g Ziegenweichkäse (Ziegencamembert), in Stücken
- 150 g Birnen aus der Dose, in Stücken
-
100
g Schmand
lub 100 g Frischkäse - 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 546 kJ / 130 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 dk
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 dk
Obatzter mit Bier
10 dk
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 dk
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 dk
Marillen-Karotten-Chutney
1684 godz.
Gerösteter Mandel-Lauch-Aufstrich
1 godz. 30 min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10 dk
Käse-Salat
15 dk
Gorgonzola-Aufstrich
5 min