Urządzenia i Akcesoria
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
green tomatillos cut into pieces2 oz
-
cucumbers cut into pieces2 oz
-
serrano chili halved, seeds removed, divided1
-
cilantro leaves only5 sprigs
-
lime juice1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
celery seed⅛ tsp
-
vodka3 oz
-
sugar (opcjonalnie)½ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
oysters freshly shucked, on half-shell6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1021 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Shrimp Aguachile
15 min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 godz. 30 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Pumpkin Ice Cream
10 godz. 5 min
Citrus Margarita
10 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Ham and Cream Cheese Spread
10 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min