Urządzenia i Akcesoria
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
green tomatillos cut into pieces2 oz
-
cucumbers cut into pieces2 oz
-
serrano chili halved, seeds removed, divided1
-
cilantro leaves only5 sprigs
-
lime juice1 oz
-
salt to taste½ tsp
-
celery seed⅛ tsp
-
vodka3 oz
-
sugar (opcjonalnie)½ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
oysters freshly shucked, on half-shell6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1021 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Granola
55 min
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Sizzling Jalapeño Cocktail
3 godz. 5 min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 min
Lemon Feta Dressing
5 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Everything Bagel Dip
10 min
Lemon Ginger Morning Elixir
45 min